Home
Contact
Freelance kok
Workshops
Borrelen
High-Coffee
Koffietafel
Informatie
Partnerlinks
Algemene voorwaarden
Disclaimer & Privacy


 
Disclaimer & Privacy

De op deze website getoonde informatie wordt door Ingrid’s Cook Support met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ingrid’s Cook Support verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Ingrid’s Cook Support worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


Ingrid’s Cook Support aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ingrid’s Cook Support aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van opgenomen informatie en tarieven.


Hoewel Ingrid’s Cook Support alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Ingrid’s Cook Support niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.


Verwijzingen naar sites die niet door Ingrid’s Cook Support worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Ingrid’s Cook Support uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Ingrid’s Cook Support worden onderhouden, wordt afgewezen.


U verstrekt persoonlijke gegevens aan ons op het moment dat u zich inschrijft via onze website, Ingrid’s Cook Support zal deze gegevens vertrouwelijk behandelen. U kunt zich op ieder moment tot ons richten met een verzoek uw gegevens uit onze systemen te verwijderen.

  Copyright, Ingrid's Cook Support, alle rechten voorbehouden.